Als je op zoek bent naar een extern toetsenbordipad-toetsenbord-draadloos-voor-alle-ipads--2 voor je iPad zijn er een paar dingen die van belang zijn om op te letten. We zetten ze even op een rijtje.

Wil je altijd aan het toetsenbord vast zitten? Of wil je ‘m makkelijk even weg kunnen leggen. Als je het toetsenbord van plan bent veel te gaan gebruiken is een toetsenbord in een smartcover een intressante optie. Als je dat niet van plan bent kun je beter een los bluetooth exemplaar aanschaffen, zodat je niet altijd aan het bord vastzit

De gevoeligheid van de toetsen is een ander punt. Wil je graag veel feedback van de toetsen? Of wil je juist een zo dun mogelijk toetsenbord hebben? Over het algemeen is de regel: hoe dunner het toetsenbord, hoe minder de feedback. Iets om op te letten dus.

Waar je het beste op kunt letten is hoe het toetsenbord aanvoelt. Als het gevoel niet prettig is ga je hoe dan ook vroeg of laat last krijgen van je vingers, en ben je terug bij af. De ervaring wordt dan hetzelfde als bij het standaard iPad toetsenbord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *