Different Doors, ook gespecialiseerd in openslaande deuren

Different Doors is een specialist in het installeren, onderhouden en repareren van verschillende soorten garage- en bedrijfsdeuren. Ook geven we graag advies aan onze klanten op alle terreinen die ermee te maken hebben. Openslaande deuren is een type garagedeuren dat bij veel consumenten sterk in de smaak valt. Deze stijlvolle deuren kunt u, net als gewone deuren, naar buiten toe openen om uw auto in of uit de garage te rijden. Zoals een auto niet alleen maar een vervoersmiddel is, zijn uw garagedeuren ook niet alleen functioneel maar mogen ze ook best mooi zijn.

Openslaande deuren voor elke smaak en stijl, bij Different Doors

Natuurlijk moeten de openslaande deuren wel goed passen bij het verdere aanzicht van uw huis. Om die reden hebben we een uitgebreid scala aan opties waar u uit kunt kiezen, zowel wat betreft materiaal, vormgeving en kleur. Hout is een populaire optie omdat veel mensen het mooi vinden, maar u daar wel wat extra onderhoud, zoals schilderwerk, bij in acht nemen. Staal is daarmee een onderhoudsarme optie. Weet u niet goed welke optie het meest geschikt is voor u? Dan helpen we u graag met het maken van uw keuze.

Different Doors adviseert u bij uw keuze voor openslaande deuren

Als u door de vele opties niet meer goed weet wat u moet kiezen, staat Different Doors voor u klaar. We zijn bereikbaar via het contactformulier op onze site of kunnen u telefonisch te woord staan. Ook kunnen we een vrijblijvende offerte aanbieden. Hiervoor komen we graag bij u langs om de situatie met eigen ogen te zien. Als u onze producten zoals openslaande deuren graag eerst zelf bekijkt, dan kan dat in onze showroom in Budel. Deze is op zaterdagen geopend en op andere dagen volgens afspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *