Werving en Selectiebureaus

In Nederland zijn op dit moment zo’n 2500 werving en selectiebureaus. Hoe weet u nu welk werving- en selectiebureau het beste is en welk bureau het meest bij uw organisatie past? Daar komt u via deze website snel achter.

Kies voor het juiste werving en selectiebureau

Wij hebben voor u de meest betrouwbare en ervaren werving en selectiebureaus geselecteerd. Het enige dat u hoeft te doen is uw gegevens in te vullen in het formulier op deze website en te versturen. Binnen een dag ontvangt u van de beste werving en selectieburo’s een offerte of maat. Uit de uitgebrachte offertes kiest u vervolgens voor het werving- en selectiebureau dat het best bij uw organisatie past. Zo eenvoudig is het!

Vind snel de juiste kandidaat

De recruitment bureaus die wij voor u hebben geselecteerd, wachten niet af als u een opdracht heeft toegekend, maar gaan direct voor u op zoek naar de meest geschikte kandidaat. De werving en selectiebureaus hebben allemaal een eigen database met duizenden kandidaten en weten voor u altijd de meest geschikte kandidaat te vinden op allerlei niveaus.

Kennis maken op basis van no cure no pay

De werving- en selectie bureaus die voor u een offerte uitbrengen, werken veelal op basis van no cure, no pay. Dat betekent dat de werving u in principe niets kost. U gaat pas betalen als er een kandidaat is gevonden die aan uw verwachtingen voldoet. Vul nu het formulier in en vraag geheel vrijblijvend met één druk op de knop meerdere offertes van werving en selectiebureaus aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *