Er gaat bij grote organisaties vaak veel onnodige tijd verloren aan administratie. Er wordt ontzettend veel tijd besteed aan het berekenen van de uren van de klantfacturatie, ook wordt er veel tijd besteedt aan de kilometerregistratie voor de salaris administratie. Bij veel bedrijven wordt er door het personeel op kantoor en de werknemers die in de buitendienst zitten erg veel tijd aan kilometerregistratie besteedt. Door het invoeren van het Track en Trace systeem van cartracker kan ontzettend veel kostbare tijd bespaard worden.

Efficiëntie

Door het invoeren van kilometerregistratie van Cartracker wordt het heel gemakkelijk gemaakt om rapportages van werk- en reistijden, klant- bezoeken en kilometers te verkrijgen. De gewenste rapportage is gemakkelijk met één druk op de knop te verkrijgen. Zelfs de goedgekeurde fiscale rapportage van een heel jaar is met een eenvoudige druk op de knop te verkrijgen. Door het invoeren van cartracker kilometerregistratie hoeven uw werknemers niet meer na elke rit tijd te besteden aan het registreren, ook wordt het voor het kantoorpersoneel vergemakkelijkt om de kilometerregistratie te verwerken. De kilometerrapportages kunnen automatische ontvangen worden per mail.

Met het invoeren van Cartracker kilometerregistratie wordt het gemakkelijker om werknemers efficiënter in te plannen. Met de rapportages is het gemakkelijk om deze met uw werknemers te bekijken en te bespreken, hierdoor is het mogelijk om verbeteringen in de dagindeling door te voeren. met deze verbeteringen kan het rendement aanzienlijk vergroot worden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *