Haarden voor warmte in uw huis

Eindelijk kan u die warme luxe sfeer in uw huis halen dankzij de haarden van het Haardencentrum Hoevelaken. Hier vindt u diverse types sfeerhaarden voor alle soorten interieurs. Bij ons heeft u de keus uit open en gesloten soorten waarmee u warmte kan creëren met behulp van hout of gas. Onze medewerkers helpen u graag verder als u toe bent aan een mooie haard in uw interieur. Verder heeft u bij ons ruime keus uit verschillende stijlen en vindt u zeker een type dat helemaal aansluit bij uw huis. Onder andere onze inbouwhaarden zijn zeer geschikt voor veel woningen. Al komt hier wel meer maatwerk aan te pas. Welk type u ook kiest, al onze haarden geven een ambiance die uw huis meer warmte geeft.

Kies uit hout- en gas gestookte haarden

Een houthaard is natuurlijk een haard waar veel mensen aan denken wanneer gesproken wordt over een openhaard. Het knisperende hout en het geluid en de geur van het vuur geven juist die kenmerkende sfeer die u in huis wilt halen. Wij bieden diverse houtgestookte haarden die geschikt zijn voor alle huizen. Dit kunnen zijn zowel de open als de inbouwmodellen zijn.

U kunt ook kiezen voor een gashaard. Het voordeel van dit type is dat deze op elke plek in de woning gezet kan worden. Dit is mogelijk door het concentrische afvoerkanaal, waarbij afvoer mogelijk is via het dak maar ook via de muur. Verder biedt dit type ook meer gemak en het is vanaf een afstand te bedienen. Doordat u niet werkt met hout, vereist dit model minder onderhoud en gaat het langer mee.

Service voor uw veiligheid

Laat u hoe dan ook goed adviseren over onze haarden door onze medewerkers. Bij de installatie van een haard komt veel kijken, ook op het gebied van veiligheid en milieu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *