CD persen

Als u niet eerder te maken heeft gehad met een CD persen, neemt u dan gerust contact met ons op voor meer op uw specifieke situatie toegespitste informatie of een passende offerte. U kunt alvast veel lezen over onze dienstverlening op decdperserij.nl waar u tevens de reacties van veel tevreden uiteenlopende opdrachtgevers kunt bekijken.

De CD Perserij kan uw CD persen, maar ook de verdere productie verzorgen. Wilt u dat we uw CD in een goedkope kartonnen wallet steken, kiest u voor de luxe Casebound booklet, of wordt het een van de vele andere mogelijkheden? In alle gevallen maken we er een mooi werkstukje van.

Goedkoop, snel en goed uw CD persen bij de specialist

Wilt u als klein platenlabel de muziek van semiprofessionele bands gaan uitgeven, dan heeft u natuurlijk een perserij met scherpe prijzen nodig. Vraag dan eens een offerte aan bij De CD perserij. Voor een CD persen hanteren wij uiterst vriendelijke prijzen. Desgewenst kunt u ook het drukwerk aan ons overlaten. Stuur een offerteaanvraag via decdperserij.nl.

Ook voor particulieren kan De CD Perserij tegen aanvaardbare kosten een CD persen. We bieden namelijk een bijzonder grote keuze in de wijze van verpakken. Naast de luxe verpakkingen voor bedrijven hebben we ook goedkope wallets en enveloppen die ruim voldoen aan de eisen van particulieren.

Uitgebreid dienstenpakket voor het persen van uw CDs

Bij de CD Perserij kunt u niet alleen uw CDs en DVDs persen, maar heeft u ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld USB sticks te laten bedrukken. Profileer uw bedrijf op een unieke manier naar buiten en geef een stukje van uw bedrijf mee op een USB stick. Van een CD persen tot een USB stick bedrukken, het kan bij de CD Perserij.

Laat De CD Perserij uw CD persen. Wij hebben zeer veel ervaring met het snel produceren van grote aantallen CDs. We doen ze meteen voor u in een fraaie verpakking. U hebt de keuze uit diverse verpakkingsmaterialen. Afhankelijk van het doel kunt u kiezen voor een eenvoudige of juist luxe uitvoering.

Bezoek nu onze site en vraag een offerte aan betreffende CD persen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *