U kent het vast wel. Uw moeder of oma heeft weer eens hulp nodig met het gebruiken van de computer of laptop. Erg irritant natuurlijk. Voor senioren is het tegenwoordig een leuke bezigheid om even gezellig via de computer te chatten met de kleinkinderen, een e-mail sturen en tegenwoordig gebruiken senioren het internet ook als informatiebron. Wanneer dit bij u het geval zou u het eens moeten overwegen uw oudere op te geven voor een computertraining van Fabius Opleidingen.

Fabius Opleidingen heeft al ruim 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en verzorgen van trainingen en cursussen en staat garant voor goede en leerzame computertrainingen. Fabius Opleidingen biedt haar leerlingen de aandacht die zij nodig hebben. Er wordt altijd rekening gehouden met de behoeften en wensen van iedere individuele cursist.

Voor ieder niveau is er een training, en zo kan ook uw vader of moeder eindelijk leren hoe je zelfstandig met de computer kunt werken. Zo wordt er extra aandacht besteed aan de basisvaardigheden die bij persoonlijk gebruik vaak ter sprake kunnen komen.

Naast de training in de basisvaardigheden en de training voor gevorderden verzorgt Fabius Opleiding ook andere nuttige cursussen als Microsoft Office Word, Excel, Access en Power Point en eveneens cursussen voor het gebruik van het besturingsprogramma Windows en een typecursus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *