Heb je burnout symptomen dan is dit eigenlijk een wake up call. Op dit moment is het tijd om aan de bel te trekken en eens goed bij je zelf na te gaan hoe je precies kunt veranderen.

Als je naar een huisarts gaat, zal deze waarschijnlijk zeggen dat het probleem tussen je oren zit, dat je misschien wat rustiger aan moet gaan doen. Maar ja, wanneer je een eigen onderneming hebt of wanneer je een drukke baan als manager hebt, is daar eigenlijk helemaal geen tijd voor. Daarnaast vind je Burnout Symptomen misschien maar onzin…

Wanneer je ontzettend veel opgebouwd hebt, is het moeilijk om dit zo maar ineens achter je te gaan laten.  Er zijn veel dingen die erg de moeite waard zijn, en wanneer je dit verliest, heb je misschien het gevoel de grip op je leven te verlezen.

Op het moment dat je bij jezelf burnout symptomen herkent, is er waarschijnlijk nog tijd om in te grijpen. Maar vaak gaan mensen de fout in omdat ze erg gedreven zijn en hun werk niet zo maar kunnen minderen. Het is juist erg belangrijk dat wanneer je de symptomen van een burnout herkent dat je aan de bel trekt en veranderingen gaat maken.

Juist op dat moment dat je alles nog maar net draaiende weet te houden, is het belangrijk om in te grijpen, want dit zal alleen maar erger worden. Ook een weekje vakantie zal niet helpen. Als je op deze manier doorgaat, val je op een gegeven moment gewoon om en zul je ettelijke maanden niets kunnen doen.

Als je de mogelijkheid hebt, probeer een burnout dan aan te pakken op het moment dat het nog kan en niet wanneer het te laat is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *