Hulp bij recruitment horeca

Als u zich bezighoudt met recruitment, horeca uw branche is en u snel nieuwe mensen aan wilt trekken, kunt u misschien het hoofd amper boven water houden. Daarom is het van het grootste belang dat u wordt bijgestaan door een externe partij die weet hoe de vork in de steel zit op het gebied van recruitment. Horeca is onze specialiteit en wij helpen u dan ook graag met dergelijke zaken. Wij nemen taken van u over zodat u niet meer zo’n zware last hebt op uw schouders. Bent u hier ook wel aan toe, maar wilt u eerst meer informatie inwinnen hierover? Laat dan snel iets van u horen via www.prokx.nl. Onze ervaren medewerkers staan u altijd graag te woord en nemen uitgebreid de tijd om uw vragen te beantwoorden.

Meer doen met recruitment? Horeca heeft het nodig

Het staat vast dat u bij Prokx aan het juiste adres bent als u wel een helpende hand kunt gebruiken bij bijvoorbeeld recruitment. Horeca is een branche waar wij in gespecialiseerd zijn en daarom kunnen wij u hiermee goed van dienst zijn. Als u voor ons kiest, nemen wij ook uw salarisadministratie van u over. Op die manier hebt u een zorg minder en kunt u zich weer gewoon richten op het runnen van uw zaak.

Duurzame relaties

  • onze tussenkomst betekent niet dat u het contact met uw werknemers verliest
  • wij zorgen juist voor een verbetering van die relatie
  • ook helpen wij u op weg met de recruitment. Horeca kunnen het soms lastig hebben om goed personeel te vinden en daarom kunt u wel wat steun van een professional gebruiken

 

Als u meer wilt weten hierover, dan raden wij u aan om even een kijkje te nemen op onze website. Natuurlijk kunt u ook even contact met ons opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *