Spreker

Bent u wel eens naar een bijeenkomst geweest waar een spreker te gast was? Dan zult u ongetwijfeld beamen dat dat een zeer goede aanvulling op de rest van de bijeenkomst was. Een spreker kan namelijk veel toevoegen aan een evenement. Deze kan bijvoorbeeld:

–          de bijeenkomst leiden

–          een discussie leiden

–          een act geven of een clinic houden

–          de gasten coachen

–          verschillende personen interviewen

–          een lezing geven

 

Op deze manier verloopt een evenement eens anders dan anders en gasten zullen na afloop beamen dat ze niet alleen iets wijzer zijn geworden, maar dat ze het ook zeer leuk vonden.

Spreker inhuren

Wat het inhuren van een spreker wel lastig maakt, is dat er zoveel verschillende gastsprekers zijn die ingehuurd kunnen worden. Hierdoor ziet u soms door de bomen het bos niet meer. Het is dan goed om eerst goed bij uzelf na te gaan wat u precies van de spreker verwacht en welke kennis deze moet hebben. Wilt u dat deze kennis heeft van wetenschap of van communicatie? Van kunst of van sport? Ook de activiteit van het evenement is belangrijk om vooraf vast te stellen. Niet alle gastsprekers willen immers een discussie leiden of gasten coachen.

Sprekersplatform

Een obstakel bij het inhuren van een spreker is vaak ook dat het lastig is om contact met ze te leggen. Hoe vindt u immers het juiste management? Daarbij kan Sprekersplatform u echter helpen. Dit bemiddelingsbureau heeft in de loop der jaren een netwerk van meer dan vijfhonderd sprekers opgebouwd en kan daardoor altijd een spreker vinden die helemaal bij uw wensen past. Zij kunnen uiteraard maatwerk voor u leveren, maar u kunt bij hen ook kiezen uit een aantal vaststaande concepten. Voor meer informatie hierover en over hun gastsprekers kunt u terecht op hun website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *