Nieuw huis bouwen
Ik ga een nieuw huis bouwen. Ik ben aangestoken door de televisieprogramma’s waarin mensen een nieuw huis bouwen op een stukje grond op een mooie locatie in het buitenland. Dat wil ik ook ooit eens doen. Dat is wat ik altijd zei. Totdat ik twee maanden geleden de knoop doorhakte. Ik heb een paar jaar gespaard en de tijd was aangebroken om mijn droom in vervulling te laten gaan. De keuze was gemaakt, maar hoe moest ik dit aanpakken. Ik heb de programma’s gevolgd en heb daaruit geleerd dat een nieuw huis bouwen geen kinderspel is. Ik heb het vaak verkeerd zien gaan. Budgetten die ruimschoots overschreden worden, deadlines die bij lange na niet worden gehaald en bouwplannen die verkeerd geïnterpreteerd worden. Ik heb het allemaal langs zien komen. Maar, ik ga het anders doen.

Ik wil een nieuw huis bouwen
Ik ben in gesprek gegaan met kenners met expertise. Dit zijn de werknemers van Bouwgroep Huiskes. Dit bedrijf werkt vanuit de duidelijke principes. Kwaliteit, aandacht, betrouwbaarheid en samenwerking staan hierin centraal. Ze proberen de wensen van de klant, zo goed mogelijk, te vertalen in de bouwkundige plannen. Ik heb aangegeven dat ik een huis wil bouwen met een karakter. Het mag geen woning worden die niet te herkennen valt in een wijk. Ik heb een aantal schetsten voorgelegd en ze zijn er mee aan de slag gegaan.

Het bezoek
Vandaag bespreken we de nieuwe plannen van de Bouwgroep. Ik ga bij ze op bezoek in Tubbergen en ben benieuwd wat ze voor me hebben ontwikkeld. Ik heb goed vertrouwen dat ze een eerlijke kostenraming zullen opstellen met een reëel tijdsbeeld. Ik ga een nieuw huis bouwen en hoop dat het met mij beter afloopt dan de arme gezinnen op televisie. Zij hebben mijn fouten al gemaakt.

One thought on “Ik wil een nieuw huis bouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *