Top merken in onze vechtsportwinkel

In onze vechtsportwinkel vindt u vechtsportartikelen van gerenommeerde merken. Wij hebben onder andere de merken Windy, Top King, Mike Tyson en FBT in ons assortiment. De merken die uit Thailand afkomstig zijn hebben zich gespecialiseerd in artikelen die geschikt zijn voor het kickboksen. Het kickboksen is in Thailand een zeer belangrijke, nationale, sport. De liefde voor de sport zie je terug in de artikelen die men maakt. Alle artikelen zijn van een hoog niveau. In onze vechtsportwinkel koopt u dus zeker producten van een hoge kwaliteit. Al de producten die wij in onze vechtsportwinkel hebben kunt u online bekijken.

Vechtsport winkel waar de klant koning is

Bij ons in de vechtsportwinkel is de klant koning. Wij hechten er zeer veel waarde aan dat u als klant volledig tevreden bent. Wanneer dit niet het geval is horen wij dat dan ook graag. Op onze website vindt u een speciale pagina waar u eventuele klachten of opmerkingen kunt plaatsten. Uiteraard hopen wij dat het niet nodig is. Mocht er toch iets mis gaan in onze vechtsportwinkel, dan willen wij dat graag weten. Op die manier kunnen wij ons verbeteren en u en andere toekomstige klanten beter helpen. Wij hopen dat u hiertoe bereid bent!

Neem contact met ons op

Als u vragen hebt kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt dit doen door het contactformulier op onze website in te vullen. Als wij het formulier hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Als u bijvoorbeeld vragen hebt over een specifiek product kunt u dit contactformulier invullen. Het kan voorkomen dat wij een artikel niet in onze vechtsportwinkel hebben, vraagt u dus gerust naar de mogelijkheden. Wij zullen dan onze uiterste best doen om u verder te helpen. Dat gaat ons vast lukken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *