Het verschil tussen een Mono en Poly zonnepaneel

Weet u wat het verschil is tussen een Mony en een Poly zonnepaneel? Nee? Dat dachten wij al. Wij van www.solar-systemen.nl weten wel wat het verschil is tussen een Mony en een Poly zonnepaneel. Beiden panelen worden wel van dezelfde grondstof gemaakt, silliciumzand. Het verschil zit hem in de toepassing van deze grondstof. Waar bij de Poly zonnepaneel de kristallen van het zand in een kriskras richting liggen, liggen deze bij de Mono in een rechte lijn. Hierdoor zal de Mono meer energie opwekken wanneer er direct zonlicht opvalt. Dit verschil in kwaliteit vertaalt zich uiteraard ook in de prijs van de producten. Het is maar net wat u zoekt! Wij hebben alles in huis!

Hoge kwaliteit zonnepaneel

De kwaliteit van een zonnepaneel is natuurlijk van groot belang. U investeert een aardig bedrag en u wilt dan de garantie dat de zonnepaneel jarenlang goed blijft. Wij van solar-systemen.nl kunnen u deze garantie geven. Op zowel de Mono als Poly zonnepanelen geven wij een tien jarige productgarantie. Ook geven wij op beide panelen een vermogensgarantie. Op tien jaar ligt deze op negentig procent en voor twintig jaar op tachtig procent. Met deze garantie bent u dus voor lange tijd verzekerd van zonne-energie. Kijk eens op onze website voor meer informatie over bijvoorbeeld de prijzen en rendementen van de panelen.

Bezoek onze showroom

U vindt onze website mooi maar uw wilt wel eens een zonnepaneel in het echt zien? Geen probleem! Komt u dan vooral langs in onze showroom. Deze is op werkdagen geopend van negen tot half zes. Op maandag openen we iets later, één uur. Op zaterdag bent u tussen negen en vijf van harte welkom! In onze showroom kunt u in alle rust de panelen bekijken en al uw vragen stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *