Kader Vacant is een vacaturegids, die zich speciaal heeft gericht op werkzoekende en uittredende militairen. Wanneer je als bedrijf zijnde op zoek bent naar gemotiveerd en gedisciplineerd personeel is een advertentie in Vacature Gids Kader Vacant ideaal. Bedrijven kunnen vacatures plaatsen in heel uiteenlopende disciplines voor verschillende beroepen. Onder militair personeel heeft Kader Vacant een grote naamsbekendheid, waardoor het een ideaal middel is om een brede doelgroep te bereiken.

Regelmatig treden er KVV’ers uit dienst, daarnaast lopen er regelmatig contracten af, waardoor er weer goed opgeleide en ervaren mensen de arbeidsmarkt betreden. KVV’ers die op zoek zijn naar werk, hebben vaak veel ervaring, meestal een goed diploma op zak en zijn vaak erg snel inzetbaar.

Wanneer u als bedrijf zijnde een vacature plaatst bij Kader Vacant, kunt u ervan verzekerd zijn dat er een goed geschoolde, gemotiveerde doelgroep wordt bereikt.

In de Kader Vacant Vacaturegids, worden heel uiteenlopende vacatures door heel Nederland geplaatst. Momenteel zijn er vacatures te vinden van ’s Hertogenbosch tot Amsterdam en van Middelburg tot Delfzijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *