Muziek maken tijdens de teambuilding activiteiten

Toen ons managementteam werd gevraagd om teambuilding activiteiten te organiseren voor alle onderliggende teams, zijn wij op zoek gegaan naar een workshop die goed aansluit bij ons bedrijf. Al snel kwamen wij terecht op de website van Teams in Tune waarbij de teambuilding activiteiten gecombineerd worden met muziek. Tijdens de workshop wordt met elkaar toegewerkt naar een live optreden van een muziekstuk. Voor ons was het belangrijk dat de teams onderling beter leerden samenwerken en zouden leren wat ze aan elkaar konden hebben. De teambuilding activiteiten van Teams in Tune waren erg leerzaam en de teams staan nu meer open voor elkaar.

Gezellige muzikale middag

Samen met Teams in Tune zijn wij tot een middag vullend programma gekomen waarbij alle teams onderling met elkaar moesten samenwerken. Voorafgaand aan de teambuilding activiteiten was binnen het bedrijf naar voren gekomen dat er moeite was om naar elkaar te luisteren en een strategie te bepalen in het teamoverleg. Een gezellige muzikale middag was de sleutel in het veranderen van deze cultuur binnen het bedrijf. Tijdens de teambuilding activiteiten was het belangrijk om goed naar elkaar te luisteren en samen te werken om tot een goed resultaat te komen. Er werd in het begin heel wat aan geprutst, een aantal van ons had niet een heel goed gevoel voor ritme, maar werd geholpen door anderen die dit wel doorhadden. Uiteindelijk leidde dit tot een muzikaal geheel en een algehele euforische stemming onder het personeel.

Teambuilding activiteiten bij Teams in Tune

Na een zeer geslaagde middag onder leiding van coach Branko, zijn alle teams beter met elkaar gaan samenwerken. Het managementteam van ons bedrijf kan dan ook met een gerust hart zeggen dat de teambuilding activiteiten gevolgd bij Teams in Tune hebben geleid tot een verbeterde werksfeer binnen het bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *