Een explosief ontmantelen? Bel Leemans

Ieder jaar worden er nog steeds meer dan 3000 explosieven gevonden in Nederland. Dit is een enorm aantal zeker gezien de hoeveelheid die er nog steeds ligt. Dit is dus een steeds groter wordend risico. Echter Leemans is een bedrijf dat zich richt op het ontmantelen van explosieven. Wij van Leemans hebben veel ervaring en expertise op dit gebied. Hierdoor zorgen wij ervoor dat u altijd weer kan gaan genieten van uw veilige omgeving. Wij nemen alle zorgen voor de ontmanteling van het explosief uit handen. Wij gaan dus actief opzoek naar een explosief nadat er duidelijk is geworden dat de mogelijkheid bestaat dat deze in een bepaalde omgeving kan liggen.

Leemans beschikt over goed materieel

Hiervoor hebben wij speciaal apparatuur in ons bezit. Met behulp van deze apparatuur kunnen wij actief op zoek gaan naar een explosief. Wij van Leemans kunnen met behulp van deze geavanceerde machines zoeken tot dieptes van 15 meter. Deze worden vervolgens zeer zorgvuldig blootgelegd. Daarnaast kan ons apparatuur worden ondersteund met GPS. Hiermee kunnen digitale weergaven worden gemaakt van het afgezochte terrein en de exacte locaties van de munitie. Op deze manier geven wij Leemans de opdrachtgever een gedetailleerd beeld van onze meetresultaten. Dankzij deze apparatuur kunnen wij ook actief op zoek gaan naar een eventueel explosief. Wij gaan namelijk niet zomaar over tot de ontmanteling. Eerst zal er ook naar de historie worden gekeken. Dit houdt in dat er goed wordt gekeken wat er zich in het verleden allemaal heeft afgespeeld. Het kan namelijk voorkomen dat er nog meer munitie in de grond ligt.

U kunt weer veilig slapen

Het bedrijf Leemans is een expert op het gebied van ruiming. Laat daarom ons het werk doen zodat u weer veilig over straat kan en weer rustig kunt slapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *