Jaarlijks gaan er miljoenen euro’s om in de relatiegeschenkenwereld. Een teken dat de vraag naar relatiegeschenken nog steeds erg groot is. Denk aan aanstekers, pennen, sleutelhangers, bedrukte caps, schrijfmap bedrukken, snoepgoed en ga zo maar verder.

Als intercedent is het goed te beseffen dat een relatiegeschenk natuurlijk van positieve invloed kan zijn op de relatie die je met opdrachtgevers hebt. Je wilt top-of-mind zijn en relatiegeschenken helpen hier natuurlijk een handje mee. Je probeert natuurlijk iedere keer weer wat lucratiefs te verzinnen om met een opvallend relatiegeschenk te komen. Denk aan oranje bloembollen tijdens het EK, bedrukte paraplu’s in de herfst en wanten in de winter. En vergeet natuurlijk ook de trouwe werknemers niet, ook deze kunnen wel eens in het zonnetje gezet worden!

Een relatieschenkeg zorgt er voor dat je aan Identity Building doet waardoor je bij je doelgroep een grote impact kunt waarmaken zonder dat je hier erg hoge kosten voor hoeft te maken. Relatiegeschenken bereiken namelijk daadwerkelijk je doelgroep en hierdoor kun je bepaalde relaties weer aanhalen. De mogelijkheden van relatiegeschenken zijn in de afgelopen jaren ontzettend toegenomen waardoor je je relatiegeschenk helemaal aan kunt passen aan je doelgroep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *