Op het gebied van dieptrekken is GB een deugdelijke zakenpartner. We hebben de kennis en ervaring van ouderwets vakmanschap in huis, maar zijn ook volledig vertrouwd met hedendaagse bewerkingsmethoden. Bij dieptrekken door GB mag u hierdoor rekenen op een grote flexibiliteit. Indien u verlegen zit om een onderdeel dat niet meer geleverd wordt, kunt u bij ons terecht. Ook wanneer er geen tekening meer van bestaat. Wij voeren uw opdracht uit volgens afspraak, ook wat betreft de levertermijn. Wij zijn een zeer deskundige partner in dieptrekken. Daarnaast doet u zaken met de oprichter van GB persoonlijk: Gijs Bekhuis.

Dieptrekken, materiaalkennis en gratis meedenken over oplossingen

Dieptrekken vraagt om flink wat ervaring en een diepgaande vakkennis van de diverse grondstoffen. Wij bezitten beide. Ieder materiaal heeft zijn eigenaardigheden en voordelen. Het is raadzaam om daar van tevoren rekening mee te houden. Onze grote vakkennis en ervaring werken dus in uw voordeel. Vanuit onze enorme expertise dragen wij met genoegen slimme oplossingen voor u aan. Twee weten nu eenmaal meer dan 1. Vanuit jarenlange ervaring in dieptrekken leveren we u efficiente oplossingen. Wij zijn kundig in het bedenken van de beste oplossing.

De diverse mogelijkheden bij GB

Eigenaren van oldtimers (zowel autos als tractoren) weten ons steevast te vinden. Hetzelfde geldt voor relaties die actief zijn in de landbouwmechanisatie. In het produceren van hedendaagse verlichting, vooral van rvs, zijn we zeer kundig. De verlichtingsindustrie is dan ook een heel goede afnemer van ons. Voor de bouwsector en de infrastructuur zijn we een gewilde leverancier.

Wanneer u dat wenst komen we met genoegen bij u over de vloer om een oplossing voor een speciaal probleem aan te dragen. Onze voorstellen zijn er voortdurend op gericht u kosten en tijd te besparen. Gericht op voordeel voor beide partijen en een bestendige zakelijke relatie.

Wilt u ook een constructief samenwerkingsverband aangaande dieptrekken en/of kunststofbewerking met GB? Doe zoals vele andere klanten en ga voor dieptrekken in het vervolg in zee met GB. Neem dan meteen per telefoon of via het contactformulier contact met ons op voor een aantrekkelijke offerte, advies of vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *