Gesorteerd by the grape

Als u een slijterij zou hebben of een supermarkt of warenhuis waarin u wijn zou verkopen, hoe zou u deze dan in het schap sorteren? Mijn voorkeur is altijd geweest om dit by the grape, ook wel per druifsoort genoemd, te doen. Ik ben echter nog nooit een zaak tegen gekomen waar ze wijnen op deze manier in het schap sorteren. Vaak zie je dat ze wel per kleur bij elkaar staan, maar eigenlijk nooit by the grape. Ik vind dit maar merkwaardig, er zijn tenslotte ook nog heel veel meer manieren waarop het zou kunnen, bijvoorbeeld per land van herkomst of per merk. Maar je ziet altijd alleen maar een indeling per kleur.

Kies wijn by the grape

De reden dat ik graag een indeling by the grape zou zien, is dat ik er houd van de shiraz. Wil je deze vinden in een winkel, dan zul je dus alle flessen rode wijn bij langs moeten en de etiketten moeten bekijken om er achter te komen welke van shiraz druiven gemaakt zijn. Dit kost altijd heel veel tijd. Een andere reden waarom ik het onlogisch vind dat ze niet by the grape in de schappen staan, is dat mensen juist vaak by the grape kiezen en veel minder voor een bepaald land van herkomst of een bepaald merk.

Kopen bij wijnoutlet.nl

Als je toch gemakkelijk by the grape wilt kopen, dan zou je eens moeten kijken op de website van wijnoutlet.nl. Hier kun je gemakkelijk de druifsoort vinden waar je naar op zoek bent. Een groot voordeel van deze webwinkel is dat zij altijd tegen zeer lage prijzen verkopen. Dit kunnen zij doen omdat ze geen dure winkelpanden hebben en geen gebruik maken van tussenpersonen of wederverkopers. Op die manier kunnen zij veel kosten besparen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *