Het voorjaar is weer begonnen en de zon zal langzamerhand steeds meer bezit nemen van Nederland. De hoogste tijd om er weer op uit te trekken en te genieten van het prachtige weer en de mooie natuur. Een populaire bestemming hiervoor is jachthaven Kortenhoef. Dit is de plaats voor bootverhuur Loosdrechtse plassen. Geniet van de prachtige omgeving en kom even helemaal tot rust op het water. Of u nu alleen, met z’n twee├źn of met de hele familie het water op wilt, het is allemaal mogelijk.

Jachthaven Kortenhoef biedt namelijk een scala aan mogelijkheden. Bootverhuur Loosdrechtse plassen is namelijk voor iedereen. Zo kunt u een klein fluisterbootje huren, maar kunt u ook een grote partyboot reserveren, waarbij ook voor catering wordt gezorgd. Kortom, een ontspannen dagje weg voor iedereen. We zullen er namelijk alles aan doen om u de service op maat te leveren die u verwacht. En ook al heeft u nog nooit op een bootje gevaren, dan nog zijn er volop mogelijkheden bij Jachthaven Kortenhoef.

Blijf niet binnen zitten, wanneer de eerste zonnestralen uw woonkamer binnenvallen, maar trek er op uit. Ontdek de prachtige wereld van de Loosdrechtse plassen. Dit is de uitvalsbasis voor vele uitvaartmogelijkheden in de regio. Ontdek in alle rust de onontdekte plekjes die dit gebied u kunnen bieden en heb het gevoel dat u echt even helemaal weg bent. Kies daarom voor Jachthaven Kortenhoef en realiseer deze kans voor een eerlijke prijs. Daarnaast kunt u hier uiteraard ook uw boot stallen, genieten van een drankje of gebruik maken van alle andere faciliteiten in deze romantische vormgegeven jachthaven. Alles is in het werk gesteld om uw ontspanning te bevorderen en u al het gemak en comfort te bieden dat iedereen verdient.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *