Twee keer per maand brengt uitgeverij TID vacaturegids de Impuls uit. Dit is een elektronische vacaturegids die wordt verspreid binnen de Landmacht, Luchtmacht en de marine. De Impuls publiceert al jarenlang met vaste regelmaat de elektronische uitgave van vacaturegids de Impuls, hierdoor heeft  de Impuls in de loop der jaren aardig wat naamsbekendheid onder militairen verkregen. De Impuls is een goed medium voor bedrijven om een vacature te plaatsen omdat er bij het leger regelmatig contracten aflopen, waardoor er gemotiveerde, ervaren en kwalitatieve mensen op de arbeidsmarkt komen. Omdat militairen vaak gestationeerd zitten, is de kans groot dat ze andere media mislopen, waardoor bedrijven met een advertentie in de Impuls gegarandeerd zijn dat ze bij de juiste doelgroep terecht komen.

Uitgeverij T.I.D.

Uitgeverij T.I.D. brengt dus jaarlijks 24 uitgaves van de Impuls uit. Een personeelsadvertentie in de Impuls kan voor bedrijven erg interessant zijn voor het opnemen van een personeelsadvertentie.

De militairen die op zoek zijn naar een baan en gebruik maken van de elektronische uitgaven van De Impuls, zijn vaak erg snel inzetbaar. De vacatures die geplaatst worden zijn erg breed in allerlei verschillende disciplines en standplaatsen. Momenteel vind je er vacatures verspreid over heel Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *