Advies over het onderhoud van tuinstoelen

Als ik weer eens toe was aan nieuwe tuinstoelen, kocht ik die altijd bij een standaard campingwinkel en dacht ik er verder niet bij na. Over bijvoorbeeld reiniging wist ik helemaal niks. Nu wilde ik voor de verandering eens echt goede tuinstoelen kopen, waar ik lang mee zou kunnen doen. Ik kwam uit bij de TuinmeubelenSpecialist en hier trof ik een geweldige collectie aan. Zij boden bijzondere merken aan van goede kwaliteit en met een mooie uitstraling. Maar waarom ik ze vooral zou aanraden, is omdat je er gratis advies over onderhoud bij krijgt. Afhankelijk van het materiaal van je aankoop, adviseren ze hoe je deze het beste kunt reinigen en welke onderhoudsproducten je kunt kopen om ervoor te zorgen dat je langer plezier hebt van je artikelen.

Houten tuinstoelen

Aangezien de tuinstoelen die ik kocht van teak hout waren, gold er een speciale waarschuwing, zo werd mij verteld. Bij deze soort zou na enkele jaren de goudbruine kleur veranderen in een zilveren grijze kleur. Mij werd dan ook verteld dat ik een beschermmiddel moest gebruiken om de originele kleur te behouden. Daarnaast adviseerde men een reinigingsmiddel dat het houten oppervlak grondig reinigt. Dit moet dan gedaan worden vóórdat het hout met de teakolie worden behandeld. Dit was natuurlijk iets wat ik zelf niet wist. Had men mij dit niet verteld, dan had ik het bovendien zelf op internet moeten uitzoeken. Op deze manier wist ik echter meteen wat er nodig was, daarnaast kon ik naast de tuinstoelen de benodigde producten meteen meenemen.

Duurzame producten

Dit advies over de tuinstoelen bleek erg waardevol te zijn: mijn tuinstoelen gaan inmiddels al een hele tijd mee en zijn nog net zo mooi als toen ik ze kocht. Kortom, bij de TuinmeubelenSpecialist krijg je kwaliteit én advies in één!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *