WBSO

Om van subsidie in het kader van de WBSO gebruik te mogen maken, maakt het geen verschil of u een starter bent of een multinational. Elk bedrijf dat serieus bezig is met onderzoek en ontwikkeling komt er in principe voor in beeld. Bovendien bekijkt WBSOburo graag gratis wat de mogelijkheden voor u zijn.

Brengt het aanvragen van subsidie in het kader van de WBSO veel uitzoekwerk met zich mee? Vormen de aanvullende activiteiten waaronder het maken van een dossier en de urenregistratie een hindernis? Heeft u zich toch door de hele procedure heen geworsteld, dan bestaat de kans dat de toegekende subsidie wat betreft opbrengst veel kleiner is door alle tijd die u erin heeft gestoken. Redenen om eens met WBSOburo kennis te maken.

WBSO aanvraag met begeleiding WBSOburo

U krijgt de WBSO handleiding met informatie over welke bedrijven aanspraak kunnen maken op een WBSO subsidieaanvraag, hoe het werkt en wat uw bedrijf moet doen om voor een subsidie in het kader van de WBSO in beeld te komen. Ook wordt uitgelegd welke projecten en activiteiten al dan niet in beeld komen en hoe en wanneer u een aanvraag kunt indienen. Het handige informatiepakket over WBSO en het programma voor urenregistratie helpen u bij het opzetten van het benodigde dossier en het vastleggen van de projecturen. Dit hoort allemaal bij onze full service.

Lijkt het erop dat u er met het aanvragen van een subsidie in het kader van de WBSO een project bij heeft door alle bijkomende zaken die u hiervoor moet doen? Een goede drijfveer om eens kennis te maken met WBSOburo. WBSOburo is een full service bureau, gespecialiseerd in het behandelen van aanvragen voor WBSO subsidie. Wij verschaffen advies bij het invullen van de aanvraag en zijn u van dienst bij alle aanvullende activiteiten die voor de aanvraag nodig zijn.

Onze ondersteuning gaat ver

De vele voordelen die het samenwerken met WBSOburo heeft, wegen niet op tegen de kosten. Bovendien is onze facturatie helder en duidelijk: u betaalt een tarief van 5% van de subsidie met een maximum van €1750. Dit alles op basis van No Cure – No Pay , omdat wij pas na toekenning van de subsidie in het kader van de WBSO factureren.

WBSOburo is altijd bereikbaar. Zo kunt u dankzij de inlogmodule te allen tijde uw WBSO documenten raadplegen of bijwerken. Simpelweg wanneer het u past. Tevens kunt u voor eventuele vragen per telefoon of via e-mail contact met ons opnemen.

De WBSO handleiding bevat veel informatie, maar is erg omvangrijk. Mocht u naar aanleiding van het doornemen ervan vragen hebben, dan kunt u deze uiteraard bij onze experts neerleggen. Schroom daarom niet om in een dergelijk geval met ons contact op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *