Landbouwwerktuigen door vaklieden

In 1961 is ons bedrijf opgericht door Johann, die aanvankelijk begonnen is als boerensmid. Naast smidswerkzaamheden is hij ook begonnen met de productie van landbouwwerktuigen. Zo komen de woelers met ronde tanden van zijn hand en worden na 40 jaar nog steeds verkocht! In de beginjaren werden ook nog andere landbouwwerktuigen gemaakt, zoals schoffelwerktuigen en aardappelwagens. Deze werden in die periode alleen nog maar verkocht in de directe omgeving en niet landelijk. Behalve de productie van landbouwwerktuigen werden ook andere activiteiten ontplooid, denk aan staalbouw en installatiewerk.

Landbouwwerktuigen voor de Nederlandse markt

Niet eerder dan 1982 werden de verkoopactiviteiten uitgebreid naar een landelijke schaal.  In dit jaar was de eerste keer dat we op de LandbouwRAI vertegenwoordigd waren. In de hierop volgende jaren is de omzet gegroeid, mede doordat we altijd goed geluisterd hebben naar de wensen van onze klanten. Hierdoor hebben we verscheidene landbouwwerktuigen ontwikkeld, hetgeen geleid heeft tot een aanzienlijke groei van ons assortiment. Al deze landbouwwerktuigen zijn ‘uitgevonden’ en gefabriceerd in overleg en samenwerking met de eindgebruikers. In 1999 zijn we verhuisd naar het industrieterrein in Almelo alwaar we een modern kantoor en productiehal betrekken. Hier produceren we op een moderne en efficiënte manier. Als gevolg van de toegenomen vraag in de laatste jaren naar onze producten hebben we de productiecapaciteit verhoogd. Dit heeft geleid tot een uitbreiding op de huidige locatie in 2010. Onze totale productieruimte beslaat nu maar liefst 4.000 m2!

Evers Agro is er ook voor u

Wellicht een grappig detail is dat sinds een aantal jaar al onze landbouwwerktuigen de naam van een paardenras hebben. Wilt u de beschikking krijgen over een stalen ‘paard’, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vanzelfsprekend kunt u ons bellen of mailen om door onze deskundige medewerkers geadviseerd te worden over de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *