Onlangs wilde mijn vriend nieuw gereedschap gaan halen. Hij is de laatste tijd flink aan het klussen thuis en af en toe heeft hij nieuwe dingen nodig. Enerzijds vult hij zo zijn verzameling aan, anderzijds komt hij soms ook in een situatie terecht dat hij de benodigde apparatuur gewoonweg niet heeft en deze moet bestellen. Nu heb ik er als vrouw nul komma nul verstand van, maar ik weet wel dat hij de dingen die hij nodig heeft meestal bij Makita bestelt. Ik kende dit merk helemaal niet, maar volgens mijn vriend hebben ze behoorlijk goede producten. Ook hebben ze een groot aanbod van machines, kleine onderdelen en vele accessoires. Zo vind je dus eigenlijk altijd wat je nodig hebt bij Makita. Het is misschien hetzelfde idee als een vrouw die op één site en van één bepaald merk al haar schoonheidsproducten kan bestellen. Ik denk dat mannen op een vergelijkbare wijze blij zijn en enthousiast worden van zoiets als Makita.

 

Zo kwam er onlangs weer een pakket voor mijn vriend met de post. Ditmaal had hij meerdere artikelen van Makita in één keer besteld, om zo op de verzendkosten te besparen. Hij had geloof ik een freesmachine, schroefboormachine, cirkelzaag en boorhamer besteld. Daarnaast had hij ook enkele onderdelen bij Makita gekocht. Al met al niet goedkoop, maar hij kon weer even vooruit. En uiteindelijk helpt hij daar ons huis natuurlijk ook mee, waardoor ik ook weer blij ben. Maar wat mij betreft bergt hij al die enge apparaten maar mooi in de schuur op. Ik zie het niet zitten om cirkelzagen en andere aanverwante zaken ergens in huis te hebben. Je weet maar nooit.

 

Kortom, ik vind het wel een goede zaak dat hij zijn bestelling bij Makita doet. Een groot aanbod, betaalbaar én betrouwbaar, dat is wat telt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *