Ga een personenbus huren

Bij Patijn Verhuur kunnen zowel zakelijke als particuliere klanten een personenbus huren voor allerlei soorten gelegenheden. Kijk verder op onze website voor alle mooie modellen die wij aan onze klanten verhuren. De personenbussen zijn altijd voorzien van mooie luxe extra’s zoals radio/cd-speler en in sommige gevallen zelfs dvd-spelers achterin. Daarnaast bent u ook verzekerd van veiligheidsattributen zoals een brandblusser, veiligheidsvesten en een EHBO-koffer. Naast luxe zorgen wij van Patijn Verhuur ook voor veiligheid als onze klanten een personenbus huren.

Een personenbus huren, hoeveel kost dat?

Al vanaf €425,- kan u bij Patijn Verhuur een ruime en veilige personenbus huren. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en ANWB voertuighulp in binnen- en buitenland met zelfs vervangend vervoer. Onze lage tarieven zijn zonder kilometertelling. Daarnaast zit in het bedrag ook verzekering, belasting en onderhoud inbegrepen. Op onze website ziet u diverse personenbussen voor zeven of negen personen. Afhankelijk van het type auto en de grootte van de auto betaalt u een bepaald bedrag gebaseerd op een periode van 7, 10 of 14 dagen. De auto’s voor zeven personen rijden op benzine, de auto’s voor 9 personen op diesel.

Veiligheid en comfort in alle vormen

Een personenbus huren bij Patijn Verhuur is gunstig voor zowel uw veiligheid als voor uw comfort. Als eerste zijn deze personenbussen bijzonder ruim waardoor u meer mogelijkheden heeft voor uw bagage. U kunt meer meenemen en uw passagiers hoeven niet krap te zitten in de auto. In alle nood kunt u nog besluiten een dakkoffer erbij aan te schaffen. Maar gezien de ruimte in de auto is voor bagage meer dan genoeg plek. Daarnaast zijn alle wagens voorzien van een airco en cruise control, wat al meer scheelt voor onderweg. Neem snel contact met ons op voor het huren van een mooie personenbus die u veilig op weg helpt naar de plaats van uw bestemming.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *