Op zoek naar een keukenradio

Ik houd erg van koken en sta daarom vaak lang in de keuken. Daarbij houd ik er erg van een wijntje te pakken en een ontspannend muziekje op te zetten. Dat laatste is echter niet altijd even ideaal. Thuis hebben we een draagbare radio die het op zich prima doet, maar die ik elke keer moet verplaatsen naar de keuken en die bovendien te groot is voor een permanent plekje op het aanrecht. Ik zet hem dus maar op de grond, zodat hij tenminste in de buurt van een stopcontact staat. Niet ideaal dus. Een cd draaien in de woonkamer is ook vrij zinloos, omdat ik hier weinig van hoor. Kortom, ik was eigenlijk op zoek naar een beter systeem, een ander soort keukenradio dus. Via een vriendin kwam ik terecht bij Verburg Audio. Hier had men complete ingebouwde audiosystemen, met perfecte speakers en bovendien interessante opties, zoals een bluetooth adapter. Hiermee zou je een draadloze verbinding kunnen maken tussen je tablet en je keukenradio. Voor mij perfect, want mijn favoriete songs staan inderdaad op mijn tablet. Kortom, ik was helemaal enthousiast over deze mooie en overigens zeer betaalbare keukenradio.

Een keukenradio aangeschaft

En dus besloot ik de keukenradio van Verburg Audio direct aan te schaffen. Je kon duidelijk zien dat het hier om echte kwaliteit ging en dus vond ik het prijskaartje erg meevallen. Bovendien zag hij er prachtig uit; dat zou niet misstaan in mijn keukentje. Nadat het systeem geïnstalleerd was, zette ik de radio direct aan voor een voorproefje. Het klonk echt fantastisch. Wat een helder en mooi geluid en wat een verschil met mijn oude keukenradio.

Een aanrader

Momenteel sta ik echt te swingen in de keuken als ik sta te koken, en dat allemaal door mijn nieuwe keukenradio. Een echte aanrader dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *