Voor goede, sterke meubels voor kinderen kun je heel goed terecht bij het merk Coming Kids. Ook de producten van Bopita zijn overigens sterk en mooi. Daarnaast zijn ze ook nog eens allemaal heel gebruiksvriendelijk. Ideaal voor de kinderkamer dus. Deze merken onderscheiden zich doordat ze denken vanuit het kind en aan de hand daarvan hun producten ontwerpen. Als je iets van Coming Kids koopt, dan weet je dus zeker dat je kind daar goed mee overweg zal kunnen en ook de artikelen van Bopita zijn zeer gebruiksvriendelijk.

 

Gebruiksvriendelijkheid vind ik zelf erg belangrijk bij kindermeubels. Ik wil geen kledingkasten die zij zelf niet op kunnen krijgen. Misschien wijk ik hierin af van andere ouders, maar ik wil gewoon dat zij ’s ochtends zelf hun kleren kunnen pakken uit hun kast en dat zij zich aankleden. Met een kast van Coming Kids is dit gelukkig mogelijk en ook met een van Bopita gaat dat zeker lukken. Ik wil ook dat de bedden stevig zijn, zodat de kinderen er niet meteen doorzakken op het moment dat ze eens op hun bed zitten te stoeien of staan te dansen. En ook dat is geen probleem met de bedden van zowel Bopita als van Coming Kids.

 

Nou moet ik zeggen dat het ook gemakkelijk is om te kiezen voor bijvoorbeeld Coming Kids, omdat ik die producten ook erg mooi vind. Als hun artikelen wel stevig en gebruiksvriendelijk waren, maar niet mooi, dan zou het toch wat lastiger zijn om te kiezen voor hun of voor Bopita. Gelukkig hoeven we deze keus niet te maken. Ik vind alle meubels van Coming Kids er goed uit zien en die van Bopita ook en de kinderen zijn dat gelukkig helemaal met me eens.

 

Wij hebben dus al jaren onze kinderkamers ingericht met kindermeubels van Coming Kids en van Bopita en eigenlijk hebben we nog nooit iets hoeven vervangen. Dat zegt ook genoeg lijkt mij over de kwaliteit van deze merken. Wij hebben namelijk geen rustige kinderen, nee, onze zoon en dochter houden van ravotten, zijn regelmatig onhandig en ze kunnen nogal wild met hun spullen omgaan. Veel speelgoed is hierdoor al gesneuveld, maar de kast van Coming Kids heeft alles overleefd en de bedden van Bopita ook. Ik kan deze merken dus met een gerust hart bij u aanbevelen, want als mijn kinderen het niet slopen, dan zullen ze in deze kindermeubels in de meeste gezinnen wel heel blijven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *