Graszoden of zaaien?

Stel u bent toe aan een nieuwe grasmat. U kunt er dan voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met zaad of u kunt graszoden kopen. Mensen zijn geneigd om te kiezen voor zaad omdat dit goedkoper lijkt. Maar denkt u eens aan alle vogels die ervandoor gaan met de zaadjes, het onkruid wat blijft groeien en de kale plekken die maar niet uit uw gazon verdwijnen. Dan wilt u toch niet? Kies daarom voor de graszoden van Boelens uit Borger. Deze gemakkelijke en snel te bestellen en voorzien u bovendien van topkwaliteit.

Goedkope graszoden

Zoals gezegd denken mensen vaak dat graszoden erg duur zijn. Boelens bewijst dat dit ten onrechte is. Ben hen betaal je namelijk slecht €1,50 per m². Een veel gehoorde reactie is vervolgens dat dit wel ten koste van de kwaliteit zal gaan. Hier is echter geen sprake van. De grasteler uit Borger voorziet al zijn klanten van graszoden die voldoen aan topkwaliteit. Dit is mogelijk door gebruik te maken van het allerbeste zaad en de meest geavanceerde apparaten. Door efficiënt te werk te gaan kan de prijs laag gehouden worden. Zo kan iedereen dus voorzien worden van een nieuwe grasmat tegen een zeer gunstige prijs.

Bestel eenvoudig online

Voor het bestellen van uw nieuwe gazon hoeft u niet meer langs een teler te gaan. Het is tegenwoordig een koud kunstje om een bestelling online te plaatsen. U berekend zelf hoeveel gras u nodig heeft, dit geeft u aan op de website, u laat enkele gegevens achter en u nieuwe grasmat is onderweg. De graszoden worden opgerold geleverd en zijn makkelijk zelf aan te leggen. Neem een kijkje op de website voor enkele tips en een instructie voor het aanleggen van de grasmat. Zo eenvoudig, een kind kan de was doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *